Cum să adaugi link-uri apelabile pe site-ul tău

16 martie, 2024

Cum să adaugi link-uri apelabile pe site-ul tău

Adăugarea de link-uri apelabile pe site-ul tău poate oferi o modalitate simplă și convenabilă pentru vizitatorii tăi de a iniția diverse acțiuni, cum ar fi efectuarea de apeluri telefonice, trimiterea de e-mailuri, conversații pe WhatsApp sau trimiterea de mesaje text.

Iată cum poți integra aceste link-uri:

1. Adăugarea unui link de apel pentru numărul de telefon

Adăugarea unui link de apel pentru numărul de telefon îți permite să apelezi direct numărul meu de telefon fără a fi nevoie să-l tastezi manual în telefonul tău. Prin simpla apăsare a unui buton, poți iniția rapid o conversație telefonică, facilitând astfel interacțiunea și potențialul de conversie.

<a href="tel:+40728076396">Apel la 0728 076 396</a>

Exemplu

2. Deschide o aplicație de e-mail

Link-ul „mailto:” îți permite să inițiezi rapid trimiterea unui e-mail fără a fi nevoie să deschizi manual aplicația ta de e-mail și să completezi informațiile de contact.

<a href="mailto:destinatar@exemplu.ro">Trimite un e-mail</a>

Exemplu

3. Inițiază coversație WhatsApp

Link-ul „whatsapp:” îți oferă posibilitatea de a iniția rapid o conversație pe WhatsApp prin simpla apăsare a unui buton, fără a fi necesar să cauți manual numărul meu de telefon în aplicația WhatsApp.

<a href="https://wa.me/+40728076396">Inițiază conversație pe WhatsApp</a>

Exemplu

4. Trimite un mesaj text

Link-ul „sms:” îți permite să trimiți mesaje text către numărul meu de telefon fără a fi necesar să deschizi manual aplicația de mesaje text.

<a href="sms:+4072807639">Trimite un mesaj text</a>

Exemplu

Adăugarea acestor link-uri apelabile pe site-ul tău poate îmbunătăți semnificativ experiența ca vizitator și poate crește interacțiunea și angajamentul.

Prin integrarea acestor elemente de webdesign personalizat, site-ul tău devine mai accesibil și mai ușor de utilizat, oferind o experiență unică și plăcută utilizatorilor.

logo

Date contact


0728 076 396
office@adrianwebdesign.ro
Soluționarea alternativă a litigiilor
Soluționarea online a litigiilor